Der kan være tilfælde hvor den eneste rigtige løsning, er at få opmagasineret sit indbo – for eksempel ved flytning til en anden by end den man oprindelig er bosidende i. Selvom vi primært skriver om offentlig transport, har vi fået mange henvendelser fra folk, der ønsker at høre nærmere omkring transport i forbindelse med flytning, eksempelvis til København. Foranlediget af disse spørgsmål, har vi derfor undersøgt markedet, for at finde den bedste pris på transport og opbevaring i forbindelse med flytning.

Der findes en lang række udbydere af opbevaring, for eksempel BoxIT, som nok er en af de mere kendte opbevaringsvirksomheder. Men! Der findes også virskomheder, der både kan hjælpe med transporten af indbo eller andet materiale, samt opmagasinering i optimale nedpakkede forhold. Der findes ikke mange af disse udbydere og den billigste vi har kunne finde, i forhold til opbevaring er Flyttefirmaet.dk, her tilbydes både opbevaring, samt flytteservice i form af sikker transport.

Opbevaring klares helt ned til 50 kr. per palle, hos Flyttefirmaet, det er en markant lavere pris end den vi har kunne finde hos andre lignende udbydere og umådeligt meget lavere end den vi finder hos de rene opbevaringsselskaber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *