Hvert år skal de ny udsprungne studenter transporters rundt over hele landet – og ikke mindst i København. Det kan blive med flotte og farvestrålende retro veteranlastbiler. Her er CMC-Student en mulighed med hele 25 års erfaring med studenterkørsel på Sjælland og i København.
CMC-Student har mange forskellige veteranvogne som kan lejes til studenterkørsel, som helt sikkert vil fange nysgerrige blikke og skaber hyggen på turen. Alle vogne er udstyret med musikanlæg og kraftigt tudehorn, som kan høres i miles omkreds.

Alle vogne er desuden udstyret med musikanlæg med jackstik til iPod, iPhone og CDér, til alle favoritsange. Desuden er studentervognene udstyret med jackstik eller bluetooth så alle kan være online.

Hvis det lunefulde danske vejr skulle vise sig fra sin værste side, sørger presenninger for at holde studenterne tørre. Og lidt blæst eller regn ikke sætter heller ikke en stopper for festen.

Der ligges vægt på både sikkerhed og at lastbilerne fungerer. Som forældre er det rart at vide at alle studenter-lastbiler lever op til skrappe sikkerhedsstandarder og tjekkes løbende grundigt. Derfor kan man som forældre også roligt sende studenterne afsted, når de skal fejre jeres sidste eksamen. CMC Studenterkørsel på Sjælland er altid med udvidede personforsikringer. Med over 20 års erfaring, har firmaet fulgt udviklingen skarpt alle årene og ved hvad der skal til, og hvad der kræves i forbinelse med denne form for kørsel.
Alle lastbiler tjekkes løbende, så studenterne kan få en festlig dag uden irriterende afbrydelser på grund af motorfejl og lignende.

En vellykket tur rundt i studenter lastbil er en god afslutning inden de unge rykker videre til forskellige studier, tager ud at rejse, arbejder eller noget helt andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *